Om oss

SEFIF har stöttat fristående förskolor och påverkat förskolepolitiken sedan 1992 - vi finns för dig som förskolechef/rektor och huvudman.

Genom information, rådgivning och kompetensutveckling löser vi din förskolas vardag.

Hållbara och fördelaktiga avtal med samarbetspartners skapar trygghet för dig vid inköp av produkter och tjänster - ett medlemskap i SEFIF sparar pengar i varje förskolas budget genom avtalen med leverantörerna.

Bland våra medlemmar finns mångfalden representerad med olika pedagogiska inriktningar och verksamhetsformer; föräldra- och personalkooperativ, aktiebolag, ideella föreningar, stiftelser.

Tyngden i Sefif är att nätverka och samverka med  medlemmar, kommuner, myndigheter och organisationer för en likvärdig förskola.

Sefif är en partipolitiskt obunden branschorganisation.