Sefif-träffar

Kompetensutveckling, träffar och kurser

SEFIF-träffar är tillfällen med fokus på kompetensutveckling och utbyte av erfarenheter.

Varje verksamhetsår erbjuder Sefif sina medlemmar kostnadsfri kompetensutveckling mellan tre till fyra gånger per termin.

All kompetensutveckling som Sefif erbjuder vilar alltid på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund.

Vi erbjuder även kurser till starkt reducerad kostnad för våra medlemmar - SEFIF-kurs. Tillsammans med vår samarbetspartner Studentlitteratur erbjuder vi Diplomkurser som skräddarsys efter våra medlemmars behov.

Är du inte medlem i Sefif än men önskar delta på en träff  eller är du medlem i Friskolornas riksförbund ?

Maila oss via formuläret under Kontakt.

För Sefifs medlemmar är träffarna kostnadsfria, för övriga deltagare gäller självkostnadspriset  300 kr/person.

För övriga kurser, föreläsningar, nätverksträffar som presenteras här gäller angiven avgift.

Från vårterminen 2018 har vi ett samarbete med Junibacken och deras pedagogiska kvällar Förskolekvällar. Anmälan görs direkt till Junibacken.

Välkommen!

FULLSATT! - SEFIF-träff - den nya reviderade Läroplanen - repris från november 2018

Datum:
2019-03-06
Tid:
Plats:
SEFIF, Sturegatan 11, Almegahuset, T-Stadion, lokal Falsterbo
Pris:
Sista datum för anmälan har passerats.
  Visa beskrivning