Sefif-träffar

SEFIF-träffar

SEFIF-träffar är tillfällen med fokus på kompetensutveckling och utbyte av erfarenheter.

Varje verksamhetsår erbjuder Sefif sina medlemmar kostnadsfri kompetensutveckling mellan tre till fyra gånger per termin.

All kompetensutveckling som Sefif erbjuder vilar alltid på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund.

Är du inte medlem i Sefif än men önskar delta på en träff  eller är du medlem i Friskolornas riksförbund ?

Maila oss via formuläret under Kontakt.

För Sefifs medlemmar är träffarna kostnadsfria, för övriga deltagare gäller självkostnadspriset  200 kr/person.

För övriga kurser, föreläsningar, nätverksträffar som presenteras här gäller angiven avgift.

Från vårterminen 2018 har vi ett samarbete med Junibacken och deras pedagogiska kvällar Förskolekvällar. Anmälan kan göras i formuläret nedan men även direkt till Junibacken - mailadress finns angiven i beskrivningen av respektive föreläsning.

Välkommen!

Förskolekväll på Junibacken - Att möta flerspråkiga barn i förskolan